Széchenyi 2020

Hogyan dolgozunk?

Célunk, hogy az építkezés ne gondot jelentsen megrendelőinknek, hanem örömteli várakozást, izgalmas kalandot, hogy a végén a házba való beköltözés igazi családi eseményként, boldog pillanatként kerülhessen be az emlékkönyvekbe.

  1. A kapcsolatfelvételt követően, személyes találkozó keretén belül pontosítjuk az igényeket és a lehetőségeket. Nincsenek titkok, nincsenek tabu témák, minden kérdésre őszinte és szakmai választ adunk.
  2. A ház terveinek bemutatása után kíváncsiak vagyunk leendő megrendeliőnk egyéni kéréseire, amelyeket igyekszünk figyelembe venni a tervezésnél és a kivitelezésnél.
  3. Szakértő kollégánk segítenek a telek kiválasztásával kapcsolatos szempontok, ajánlások összeállításában, meglévő telek esetén a Noah ház ideális elhelyezésének és kivitelezésének kérdéseiben.
  4. Előzetesen tájékozódunk a helyi építési szabályokról és szükség esetén egyeztetünk az építési hatósággal.
  5. A megrendelést követően minden fontos lépésről tájékoztatást adunk ügyfeleinknek. Lehetőséget biztosítunk akár a készülő ház gyártási folyamatának megtekintésére az üzemben, akár a helyszíni folyamatok végigkövetésére, a legfontosabb lépések ellenőrzésére.
  6. A ház kivitelezését személyesen felügyeljük, dedikált kapcsolattartónk bármikor elérhető a kivitelezés ideje alatt.
  7. Ügyfeleink kezét a házak átadása után sem engedjük el, A garanciák és szavatosság érvényesítésén túl, minimum 2 évig kapcsolatban maradunk a rendszeres karbantartás keretein belül, de akár egyéni kérdéssel is fordulhatnak hozzánk a ház üzemeltetése során felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.