Széchenyi 2020

Partnereink

A ház tervezéséhez, kivitelezéséhez olyan szakemberek és partnerek tudását, segítségét, együttműködését hívtuk segítségül, akik szakmájuk legjobbjai és évek óta bizonyítják hozzáértésüket, elkötelezettségüket az iparág iránt.

Megrendelőik, vevőik elégedettsége számunkra is biztosíték a minőségi teljesítésre.


BERGER HÁZAK

A BERGER Házak zrt. közép-Európa egyik legmodernebb készház gyártó üzeme Polgáron. Az egymilliárd forintos beruházásból létesített üzem évente 300 házat gyárt majd. A környezetbarát és magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülő, Berger Házak előnye, hogy versenyképes áron kínál energiatakarékos otthonokat, amelyeket rövid idő alatt birtokba vehetnek tulajdonosaik.

BERGER HÁZAK honlap

Ubrankovics Kft.

Magyarország egyik ismert gerenda – és készházgyártója az Ubrankovics Kft. 1990-ben alapított családi vállalkozás. Meghatározó tevékenységünk a gerendaházak és a nagypaneles energiatakarékos készházak tervezése, gyártása és építése Magyarországon, Termékeinkben a hagyományok tisztelete ötvöződik a mai kor technológiája adta lehetőségekkel és elvárásaival. Erdész-faiparos-építészekként kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatos, természetes alapanyagokat használó, hagyományos értékrendet képviselő faépítészeti megoldásokra.

UBRANKOVICS honlap